Testare Auto

Vino la Car Clinic Service pentru Testare Auto și verificare auto înainte de cumpărare!

Testarea auto este un pas esențial și absolut necesar în cazul achiziționării unei mașini second-hand. La Car Clinic Service, oferim servicii de Testare Auto computerizată (diagnoză auto), constatare mecanică și verificare strat vopsea pentru a te asigura că mașina pe care o vei cumpăra se află în cea mai bună stare.

Cu tehnologie modernă și echipamente specializate, efectuăm o diagnoză completă a autoturismului, verificând parametrii de funcționare a motorului, sistemelor ABS, airbag și direcție asistată. Identificăm erorile și defectiunile potențiale ale mașinii și asigurăm remedierea acestora.

Verificarea mecanică acoperă toate aspectele esențiale ale mașinii, inclusiv sistemul de direcție, frânare, suspensie, angrenare roată, sistem de aer condiționat, sistem de evacuare, sistem de transmisie și multe altele. Suntem atenți la detalii și ne asigurăm că mașina este într-o stare optimă.

În plus, examinăm stratul de vopsea al mașinii, verificând dacă există chit sau defecte pe componentele caroseriei. Astfel, te asigurăm că vei cumpăra o mașină cu aspect impecabil și protejată împotriva coroziunii.

Testarea auto reprezintă primul pas înainte să cumperi o mașină second-hand. La Car Clinic Service, ne preocupăm de siguranța ta și a familiei tale. Cu o verificare auto de calitate maximă, îți oferim încredere în achiziționarea mașinii dorite.

Nu-ți asuma riscuri inutile. Adu-ți mașina la Testare Auto în service-ul nostru și bucură-te de condusul în siguranță și confortul unei mașini în stare excelentă!

Carclinic Service

Te asteptam in service-ul nostru pentru a beneficia de cea mai buna expertiza mecanica si electrica.

Apeleaza-ne pentru orice problema

0762 894 858

Program Service

 • Luni

  09:00 - 18:00

 • Marti

  09:00 - 18:00

 • Miercuri

  09:00 - 18:00

 • Joi

  09:00 - 18:00

 • Vineri

  09:00 - 18:00

 • Sambata

  09:00 - 14:00

 • Duminica

  inchis