Schimb ulei si filtre / Revizie Completa

Servicii profesionale de Schimb Ulei și Filtre la Car Clinic Service

La Car Clinic Service, știm cât de important este să ai grijă de mașina ta pentru a menține performanța și siguranța optimă în timpul condusului. De aceea, oferim servicii specializate de Schimb Ulei și Filtre, incluzând Filtru de ulei, Filtru de aer și Filtrul de habitaclu (polen).

Filtrul de ulei joacă un rol esențial în protejarea motorului tău. Acesta reține uleiul atunci când motorul este oprit și colectează particulele rezultate din uzura normală a componentelor în mișcare. În timp, impuritățile se depun pe filtru, afectând calitatea uleiului și conducând la o performanță mai slabă a motorului. Prin serviciul nostru de Schimb Ulei și Filtre, te asigurăm că motorul tău va beneficia de un filtru de ulei nou și de calitate.

Filtrul de aer este, de asemenea, esențial pentru sănătatea motorului tău. Acesta elimină praful aspirat de motor, prevenind intrarea particulelor dăunătoare în sistem. Un filtru de aer murdar poate afecta consumul de carburant și poate reduce performanța motorului. Cu expertiza noastră, îți garantăm că vei avea un filtru de aer curat și funcțional pentru a menține motorul într-o stare excelentă.

Nu în ultimul rând, Filtrul de habitaclu (polen) joacă un rol crucial pentru sănătatea ta și a pasagerilor. Acest filtru reține particulele nocive din aerul din interiorul mașinii, prevenind formarea mucegaiului sau a bacteriilor. Dacă filtrul este uzat, substanțele dăunătoare pot pătrunde în habitaclu și pot fi inhalate de pasageri. Cu serviciile noastre de Schimb Ulei și Filtre, vei avea grijă de sănătatea ta și a celor dragi.

Așadar, lasă-ne să avem grijă de mașina ta și să îi oferim serviciile de Schimb Ulei și Filtre de care are nevoie. Vino la Car Clinic Service și bucură-te de condusul în siguranță și confortul din propriul tău autoturism.

Carclinic Service

Te asteptam in service-ul nostru pentru a beneficia de cea mai buna expertiza mecanica si electrica.

Apeleaza-ne pentru orice problema

0762 894 858

Program Service

 • Luni

  09:00 - 18:00

 • Marti

  09:00 - 18:00

 • Miercuri

  09:00 - 18:00

 • Joi

  09:00 - 18:00

 • Vineri

  09:00 - 18:00

 • Sambata

  09:00 - 14:00

 • Duminica

  inchis