Schimb ulei motor

Servicii de Schimb și Întreținere a Uleiului pentru Motor

Uleiul joacă un rol crucial în funcționarea optimă a motorului mașinii tale. Funcțiile sale sunt variate și esențiale pentru menținerea performanței și durabilității motorului. Înțelegem importanța acestuia și suntem aici să îți oferim servicii profesionale de schimb și întreținere a uleiului.

Rolul primar al uleiului este de a reduce frecările dintre componentele în mișcare ale motorului. Când motorul funcționează, suprafețele interne se mișcă în mod continuu și frecarea dintre ele poate genera căldură și uzură. Uleiul asigură o lubrifiere optimă a acestor componente, inclusiv a pistoanelor care se deplasează în cilindri. Prin lubrifierea corespunzătoare, se previne deteriorarea prematură a componentelor și se menține o temperatură adecvată în motor.

Uleiul are și rolul de a curăța motorul de impurități și reziduuri care se formează în timpul funcționării. De obicei, filtrul de ulei reține aceste impurități, dar acesta se poate înfunda în timp. În cazul în care filtrul de ulei nu mai funcționează corect, uleiul contaminat poate recircula în motor, ducând la uzură și deteriorare accelerată a componentelor.

În timp, uleiul poate să își piardă proprietățile și să devină gros și murdar. Acest lucru poate duce la supraîncălzirea motorului și, în cele din urmă, la deteriorarea sa. Pentru a preveni aceste probleme grave, este esențial să respecti intervalul de schimb al uleiului stabilit de producător. Uneori, poate fi benefic chiar să schimbi uleiul mai devreme decât se recomandă, mai ales dacă conduci în condiții dificile sau solicitante.

Echipa noastră de tehnicieni specializați în domeniul auto este pregătită să ofere servicii rapide și eficiente de schimb și întreținere a uleiului pentru motorul mașinii tale. Respectarea programului de schimb al uleiului va contribui la prelungirea duratei de viață a motorului, menținerea performanței și reducerea riscului de defecțiuni costisitoare. Vino la service-ul nostru pentru a te asigura că motorul tău va funcționa în condiții optime și vei evita neplăcerile cauzate de problemele legate de ulei.

Carclinic Service

Te asteptam in service-ul nostru pentru a beneficia de cea mai buna expertiza mecanica si electrica.

Apeleaza-ne pentru orice problema

0762 894 858

Program Service

 • Luni

  09:00 - 18:00

 • Marti

  09:00 - 18:00

 • Miercuri

  09:00 - 18:00

 • Joi

  09:00 - 18:00

 • Vineri

  09:00 - 18:00

 • Sambata

  09:00 - 14:00

 • Duminica

  inchis