Schimb Tobe Esapament

Asigură-te că sistemul de evacuare funcționează eficient, efectuând o verificare la CarClinicService!

Sistemul de esapament are un rol crucial în reducerea vitezei și temperaturii gazelor provenite din motor. Acesta îndeplinește două funcții importante:

 1. Reducerea nivelului de zgomot al vehiculului.
 2. Limitarea emisiilor poluante.

Sistemul de esapament poate suferi uzură prematură, în special în cazul automobilului utilizat pentru călătorii foarte scurte și frecvente, cu o distanță mai mică de 5 kilometri. Socurile termice cauzate de succesiunea de porniri și opriri ale motorului, trepidatiile și expunerea la intemperii pot duce la uzură și, în cele din urmă, la defectiuni ale sistemului de evacuare. De aceea, este recomandat să efectuezi Schimb Tobe Esapament la fiecare 80.000 de kilometri.

Pentru a menține nivelul de zgomot la un nivel optim și pentru a reduce emisiile de noxe, este întotdeauna recomandat să utilizezi piese auto de origine. Sistemul de evacuare este mult mai complex decât pare la o primă vedere, incluzând un set de tevi și amortizoare acordate cu deosebită atenție, asemenea unui instrument muzical.

La Service Auto Vitan, poți opta pentru Schimb Tobe Esapament, Schimb Tobe esapament, Catalizator, Sonde Lambda și multe altele. Indiferent de necesitățile automobilului tău, vino la noi pentru servicii de cea mai bună calitate, la cele mai mici prețuri.

Alege calitatea și performanța pentru mașina ta – contactează-ne acum pentru un Schimb Tobe Esapament și beneficiază de servicii profesionale și experiență îndelungată!

Carclinic Service

Te asteptam in service-ul nostru pentru a beneficia de cea mai buna expertiza mecanica si electrica.

Apeleaza-ne pentru orice problema

0762 894 858

Program Service

 • Luni

  09:00 - 18:00

 • Marti

  09:00 - 18:00

 • Miercuri

  09:00 - 18:00

 • Joi

  09:00 - 18:00

 • Vineri

  09:00 - 18:00

 • Sambata

  09:00 - 14:00

 • Duminica

  inchis