Schimb Freon Auto

La Car Clinic Service, procesul de Reîncărcare Freon Auto pentru sistemul de climatizare auto este realizat de către specialiști competenți, utilizând echipamente de înaltă tehnologie.

Cum decurge procesul de Reîncărcare Freon Auto?

Furnizăm servicii exhaustive de Reîncărcare Freon Auto pentru orice model de autovehicul.

 1. Asistență tehnică personalizată

Oferim asistență tehnică pentru a determina tipul de freon auto și proporția / calitatea agentului frigorific necesare pentru marca/modelul de automobil la care se efectuează serviciul de Reîncărcare Freon Auto.

 1. Curățarea și vidarea sistemului cu echipament de top

Utilizăm dispozitive tehnologice de ultimă generație, semi-automate, care elimină freonul și uleiul (uzate) din sistemul de climatizare, urmând procedura de vidare a sistemului pentru a verifica etanșeitatea acestuia și posibilele pierderi de freon. Dacă totul este în regulă, urmează procesul de Reîncărcare cu Freon și reintroducerea uleiului.

 1. Reîncărcare Freon Auto în sistemul de climatizare al vehiculului

Aceasta este o procedură completă care implică următoarele etape – umplerea sistemului cu cantitatea de freon indicată de producător pentru modelul de automobil, reintroducerea cantității de ulei extrase din sistemul de climatizare la pasul anterior și verificarea presiunii în sistem.

Un serviciu de înaltă calitate, efectuat cu echipament de specialitate, recomandat pentru orice model de vehicul care nu prezintă probleme mecanice la sistemul de climatizare sau pierderi de Freon Auto!

Carclinic Service

Te asteptam in service-ul nostru pentru a beneficia de cea mai buna expertiza mecanica si electrica.

Apeleaza-ne pentru orice problema

0762 894 858

Program Service

 • Luni

  09:00 - 18:00

 • Marti

  09:00 - 18:00

 • Miercuri

  09:00 - 18:00

 • Joi

  09:00 - 18:00

 • Vineri

  09:00 - 18:00

 • Sambata

  09:00 - 14:00

 • Duminica

  inchis