Schimb bobine auto

Servicii de Înlocuire a Bobinei de Inducție

O bobină de inducție deteriorată poate declanșa aprinderea martorului Check Engine, precum și manifestări precum rateuri ale motorului, ralanti neregulat și pierdere de putere a mașinii. În cazurile extreme de deteriorare, există chiar riscul ca mașina să nu pornească deloc.

La CarClinicService, suntem pregătiți să îți oferim servicii profesionale de înlocuire a bobinei de inducție pentru ca tu să poți conduce mereu în siguranță și confort absolut. Bobinele de inducție reprezintă componente cruciale în sistemul electronic de gestionare al motorului și sunt vitale pentru funcționarea corectă a sistemului de aprindere. Acestea transformă tensiunea de 12V din baterie în mii de volți necesari pentru a crea scântei pentru bujii și pentru a aprinde amestecul de combustibil și aer din cilindri.

Există modele de autovehicule care folosesc o singură bobină de inducție pentru a genera scânteia necesară pentru toți cilindrii, în timp ce modelele mai noi dispun de câte o bobină pentru fiecare cilindru în parte. Din moment ce bobina de inducție are un rol crucial în generarea scânteii, orice defecțiune în această componentă poate afecta performanța motorului. Identificarea unei bobine de inducție defecte poate fi realizată prin observarea semnelor caracteristice.

Unul dintre cele mai evidente semne ale unei bobine defecte se referă la performanța motorului, care poate deveni instabilă sau incoerentă. De asemenea, aprinderea martorului Check Engine este un semn clar al unei probleme în sistemul de aprindere. În situații mai grave, o bobină de inducție defectă poate împiedica pornirea mașinii. În cazul autovehiculelor care utilizează o singură bobină de inducție pentru toți cilindrii, o bobină defectă va afecta întregul proces de aprindere, ducând la dificultăți de funcționare sau chiar la eșecul total al pornirii.

În cazul unei posibile probleme cu bobina de inducție, semnele sunt evidente și ușor de recunoscut. Echipa noastră de mecanici calificați este aici pentru a-ți oferi suportul necesar. Te așteptăm în service-ul nostru, unde vei beneficia de o evaluare atentă a bobinei de inducție și, dacă este necesar, de înlocuirea acesteia cu o componentă nouă și funcțională.

Carclinic Service

Te asteptam in service-ul nostru pentru a beneficia de cea mai buna expertiza mecanica si electrica.

Apeleaza-ne pentru orice problema

0762 894 858

Program Service

 • Luni

  09:00 - 18:00

 • Marti

  09:00 - 18:00

 • Miercuri

  09:00 - 18:00

 • Joi

  09:00 - 18:00

 • Vineri

  09:00 - 18:00

 • Sambata

  09:00 - 14:00

 • Duminica

  inchis