Schimb Ambreiaj

Ambreiajul masinii tale are o importanta majora in asigurarea unei experiente de condus cat mai placute si sigure. Cu toate acestea, niciun ambreiaj nu tine o vesnicie. Fetele discului de ambreiaj se uzeaza odata cu parcurgerea kilometrilor si variaza in functie de stilul de condus si de conditiile de trafic.

In special, conducerea in mediul urban, cu opriri si porniri dese, si schimbari frecvente de trepte, poate afecta mult mai mult ambreiajul comparativ cu condusul pe autostrada sau in traficul extraurban. Indiferent de conditiile de conducere, tractarea unei remorci, condusul off-road sau sofatul agresiv pot adauga si ele uzura ambreiajului.

Daca observi semne de uzura sau simti ca ambreiajul tau nu mai functioneaza la capacitatea maxima, este momentul sa te programezi pentru un Schimb Ambreiaj la Car Clinic Service. Echipa noastra de mecanici experimentati iti va oferi servicii profesionale si rapide pentru a-ti inlocui ambreiajul si a-ti restabili performanta masinii.

Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de masina ta, pentru ca tu sa te bucuri de un condus lin si fara griji. Vino la Car Clinic Service pentru un Schimb Ambreiaj si ai incredere ca vei avea parte de un serviciu de calitate si de preturi competitive.

Alege siguranta si calitatea pentru masina ta – contacteaza-ne acum si programeaza un Schimb Ambreiaj la Car Clinic Service!

 

Carclinic Service

Te asteptam in service-ul nostru pentru a beneficia de cea mai buna expertiza mecanica si electrica.

Apeleaza-ne pentru orice problema

0762 894 858

Program Service

 • Luni

  09:00 - 18:00

 • Marti

  09:00 - 18:00

 • Miercuri

  09:00 - 18:00

 • Joi

  09:00 - 18:00

 • Vineri

  09:00 - 18:00

 • Sambata

  09:00 - 14:00

 • Duminica

  inchis